Tuesday 25 December 2012

the last pinch of spices..

 Last pinch of spices on cookies, last spices on presents, last spices on presents... last spices on christmas... all those crazy (really really) nights, green teas and coffees, those tied bows... and the one white perfect winter morning.. :)
 wish you all guys for theese white holidays have a marvelous smiles around, get a little angels kisses, which fulfills all the winged dreams and for sure - bright and sparkling love - lightness of heart...

Kisses, R. 

Saturday 15 December 2012

playing with little planes


Na, žalios arbatos naktys, valandos su pieštuku rankoje tarp paukščių, tušas, truputis nuotraukų, migdolų sausainiai ir laiškų rašymas po vidurnakčio... Kaip smagu, kai galų gale pradeda matytis viso to rezultatas - pirmadienis. Pirmadienis yra gražu. Pirmadienis yra šypsena. Pirmadienis yra kylantys ir besileidžiantys lėktuvėliai. Pirmadieniais sninga ir kartais pusnys būna virš kelių. Pirmadieniais faustai išskrenda į Maskvą, nors gal ir be jokios svarbios priežasties. Pirmadieniais taip kartais nutinka. Aš labai tikiuosi, kad pirmadienį viskas bus būtent šitaip. nors jei ir kitaip - pirmadienis yra lauktas ir išsiilgtas. Pirmadienis yra išbučiuotas kėkštų.

I really do prefer mondays. Mondays of snow, mondays of laziness, mondays of pretty quiet magical music, mondays, mondays... Mondays are claimed to be silly and dumb, but i really find it bright and glittering. Especially the following monday... probably birds come back on mondays, don't you think so?

R. 

Sunday 9 December 2012

chik!

 Saturday filled with some arts projects, a lot of thining and photography... Lovely lovely lovely :) 

"čik čik" 

mmm, sėdėdama prie mirksinčios ir vis norinčios užgesti ugnies, kai vakarinėj prieblandoj tyliai skamba muzikinės dėžutės melodija iš pasakos ir taip net ramu nuo šąlančių pirštų galiukų, pagalvojau, kad čia turbūt vienas iš keisčiausių šeštadienių... Tai, ką šitaip be galo myliu ir tai ko truputį bijau ir dar netik... gražu? m, taip, tai gražu, keista ir verčia pasakyti, kad aš matau stebuklus kartais. Kartais. "<...> šeštadienio naktį, maždaug 23:49 val. žmogus atbėga prie laikrodžio <...> akmenį į jį ir ramiai nueina. Laikrodžio rodyklės sustoja dar nesibaigus šeštadieniui – ramiausiai ir „neskubočiausiai“ savaitės dienai.<...> bent trumpam sustabdyti laiką ir gauna galimybę <...>" šeštadienio naktį šeštadienio naktį. cha, o aš taip moku! :)))
R.
 žemyn iš balkono. pinhole

Sunday 2 December 2012

winter?

 oh, this is what I call a good morning!
 And the winter has really began just from the very first snowy morning :)
 So we put on our warmy boots and had a funny walk. Mano mieloji U, buvai tikrai shiny šiandien **
Well, evening city, you are cozy place to be in...
 "Jis ir Ji"

 Sekmadienis sekmadienis... Žieminis sekmadienis... Nebėra nei gruodžio pirmos, nei antros, nei trisdešimt penktos - dienas kažkaip skaičiuoju savaitėm ir valandom... Gruodžio sekmadienis - gražus ir truputį pavargęs :)))
R.


p.s.
G, kaip ir žadėta - dienelė. :))) Labai tavęs laukiam Čia.



Friday 16 November 2012

work

work work work on illustrations.... tea, chocolate and birds...


Thursday 1 November 2012

leaves fall

lapkritis. Stebuklingų medžių, migdolinių arbatų, katinų, jaukių šypsenų, šokoladinių vakarų, gatvių žibintų, rūkų, vilnonių kojinių, mėnesienos pasivaikščiojimų metas... ir netik. ir labai artimų, savų žmonių prisiminimų metas - tų, kurie labai toli ir kurių šypsena, dėl tos pačios priežasties, dar labiau džiugina. žmonių, dėl kurių žiūrint į kalendorių mintyse net nebegalvojant tari "na, na..?" , žmonių, po kurių pokalbių užsimerkus nusišypsai, kai niekas nemato... ir be kurių šalia vis dar labai keista - po šitiek laiko praeinant pro Mūsų išmindytas vietas pasižiūri į užuolaidėtą langą ir kažką nebyliai pagalvoji... Šitaip kvepia gvazdikėliai tarp citrinos gabaliukų puodelio šone. Šitaip laukia varnėnai gyvatvorėj, kad žmonės grįžtų namo ir paliktų neprižiūrimas obelis. Šitaip lapkritis.

leaves fall - november's joy. I have noticed that i feel a little in-love toward the ends of the weeks..

R.

Monday 29 October 2012

Good morning!!!



 Good morning - it's Monday!! And yes -  probably christmas will come earlier this year...

Have a cozy day, it's really necessary during the weather like this :) ,
R.




Sunday 21 October 2012

postcards from far away

I irredeemable love letters

 Per šitiek metų turbūt spėjau pasidaryti priklausoma nuo jų. Ir greit galėčiau nuo tokių rytų, kai le petit prince atneša į lovą kavos, kai saulė ant sienos iš raudonos po truputį virsta ta rudenine... Kažkaip tylu, sakyčiau...

R.








Friday 28 September 2012

fall




 mmm, autumn... yea, He has come. early morning's fogs are paradise for the kitty's eyes... kitty's eyes are filled with golden dust... I could not imagine the better fall morning, exactly like this. Golden tea in the mug, fluffy red blanket around my shoulders, rising fogs up in the trees, reddish apples between blue-lightened leaves, quietly sounding wind bells under the roof, a little frost  from the fields comming to the hands...feels like cantrip landed and someone quietly whispering magic spells somewhere around. Friday? prabably.

     ... ir tokiais rytais norisi tik užsimerkti ir prasmegti.  Prasmegti kažkur tarp švytinčių rausvų debesų...  Sukasi aplink galvą - reiškia - tikrai jau atėjo...

 R.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...